Site-ul nostru foloseste cookies pentru o afisare cat mai buna a serviciilor. Prin folosirea site-ului, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Politica livrari

Produsele comandate se livreaza in toata tara doar prin intermediul unei firme de curierat specializata. Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

PROGRAM LIVRARI

Luni-Vineri, intre orele 9:00-19:00 Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite. Curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

PROCESUL DE LIVRARE

Luni-Vineri, intre orele 9:00-19:00 Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite. Curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB). Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 24-48 de ore din momentul confirmarii comenzii. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de 5 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.