Site-ul nostru foloseste cookies pentru o afisare cat mai buna a serviciilor. Prin folosirea site-ului, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Fierastrau cu banda ARG 300 SAF de taiai tevi metalice


Cod Produs: [NIR: 0037]

6,287 €
Taxe aditionale:
1,257.40 € (TVA +20%)
Statutul Stocului: 1 piese
Timp de livrare: 60 zile
Cantitate
 

Fierastraul pentru taiat metale ARG 3000 SAF este omasina universala robusta si destinata pentru utilizari generale in fabrici cu activitate neintrerupta si in ateliere de lucru chiar si pentru intretinere. 

Banda de taiere de uz industrial cu dimensiuni de 27 x 0.9 mm este fabricatain mai multe versiuni si permite taierea unei game largi de materiale, inclusiv otel inox si oteluri pentru scule.

Aceasta masina pentru debitat metale ARG 3000 SAF esteechipata cu echipamente hidraulice de inalta performanta si prin presarea unui singur buton se poate executa ciclul complet de lucru ; prinderea materialului in menghina, pornirea benzii de taiere si a sistemului de racire, taierea materialului de lucru, ridicarea bratului la pozitia initiala ajustabila de START si desprinderea materialului din menghina.

Toate avantajele mentionate mai sus, in conexiune cucontrolul hidraulic al sistemului de avans pe verticala vor creste in mod semnificativ eficienta taierii, in mod special la serii mari de lucru si la taierea materialelor de calitate fara deseuri si rebuturi tehnologice.

Cind comutati butonul de pornire pe modul manual puteticontrola si seta separat  toate functiileenumerate mai sus.

Unitatea hidraulica va permite sa reglati presiunea delucru a dispozitivului de prindere a piesei de prelucrat.

Eficienta maxima a taierii se poate mentine si datoritaposibilitatii de a regla o viteza de lucru optima cu ajutorul unui convertizor de frecventa optional in gama de viteze de la 15 la 90 m/min, ceea ce contribuie in mod semnificativ la precizia de taiere si durata de viata a benzii taietoare.

Postamentul mare si sistemul masiv de rotire a bratuluiport banda cu suprafete intinse de incarcare asigura o stabilitate foarte buna a masinii chiar si atunci cind se taie piese foare grele.

 

DATE Tehnice pentru Fierastrau ARG 300 SAF

Motor principal antrenare banda taiere

400 V / 50 Hz / 2,2 kW

Motor auxiliar lichid de racire

400 V / 50 Hz / 0,05 kW

Motor antrenare pompa hidraulica

400 V / 50 Hz / 0,37 kW

Viteza benzii taiatoare

15–90 m/min.

Inaltimea max. de lucru a capului de taiere

910 mm

Ulei hidraulic din instalatia hidraulica

cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 část 2-HLP)

Capacitate rezervor de racire

cca 15 litri

Dimensini de gabarit masina (minime)

1600 x 950 x 1750 mm

Dimensini de gabarit masina (maxime in lucru)

1950 x 1350 x 2000 mm

Greutate masina

545 kg

  • Ajustare continua a unghiului de taiere in limitele 90° – 60° cind piesa de lucru este fixata strins in menghina de prindere hidraulica.
  • Batiul masinii este fabricat din fonta cenusie turnata care asigura o buna absorbtie a vibratiilor.
  • Conceptia moderna a fierastraului cu banda ARG 3000 SAF permite o gama larga de taieri pe verticala si taieturi unghiulare.
  • Masina este conectata la un sistem de racire complet cu o pompa hidraulica de inalta performanta si are posibilitatea de reglaj al debitului pe ambele capete de ghidare . Bazinul de racire cu pompa este plasat la baza masinii.
  • Sistemul masiv de prindere asigura o foarte usoara si sigura prindere a materialului de taiat.
  • Masina este echipata cu un Stop rabatabil si o scala milimetrica de 500mm, care este prevazut cu o protectie ce previne blocarea in timpul taierii materialului.
  • Masina este prevazuta cu un sistem de tensionare si frinare activa a pinzei de taiere care opreste automat masina in momentul in care banda de taiere se poate rupe.

Produse similare